Chat with us, powered by LiveChat

Nega obraza Discovery – mastna koža ali suha koža

Slide
Nega za Suho ali Mastno kožo
Masaža obraza
in dekolteja
Mehanski in/ali
encimski piling

Odkrijte nego Discovery, klasična nega obraza, ki jo poponloma prilagodimo vaši koži, izboljšamo njeno strukturo in sprostimo celo telo.

Vlaži in nahrani kožo; tako preprečimo gube, ki so posledica pomanjkanja kožne vlage, ki poleg vlaženja omogoča transport hranil v globlje plasti kože.

Zavira prezgodnje staranje kože; ki je zapisano v naših genih ali pa ga pospešujejo zunanji dejavniki kot je izpostavljanje UV-žarkom, centralna kurjava, smog…

Odpravlja posledice zunanjih vplivov; naravni antioksidanti nevtralizirajo proste radikale in zavirajo staranje kože, ki so posledica metabolizma, UV žarkov, onesnaženja, cigaretnega dima, stresa…

Masaža obraza; pospešuje prekrvitev, pripomore k čvrstosti, pospešuje limfni sistem, ki čisti od znotraj in sprošča celotno telo ter odpravlja posledice stresa.

Koža se nenehno spreminja, zato ima v različnih starostnih obdobjih različne potrebe. Kozmetične preparate za nego v salonu temu prilagodimo, vedno pa upoštevamo tip kože in njeno stanje.

Tip kože določa količina kožne maščobe oz. sebuma, ki jo izločajo žleze lojnice:

Mastna koža -> kadar so te žleze preveč aktivne in prekomerno izločajo sebum

Suha koža -> kadar so žleze lojnice premalo aktivne in izločajo premalo kožne maščobe.

Suha koža se velikokrat zamenja z dehidrirano kožo, ki pa ni tip kože, le njeno stanje, čeprav se občuti podobno.

Kako se občuti suha koža?
Suha koža na obrazu se občuti kot zategovanje, lahko je pordela, na otip pa groba, pusta, brez sijaja, pogosto se lušči.
Na suhi koži se gube lahko pojavijo že zelo zgodaj, celo kmalu po 25. letu starosti, kar je bistveno prej kot na na mastni ali mešani.

Kakšna je mastna koža?
Zlahko jo prepoznamo, ker se sveti, spremljajo jo nepravilnosti kot so mozolji, akne, ogrci.
Mastna koža se počasnje stara, vendar pa so gube po pravilu bolj globoke.

Nega obraza Discovery
45 EUR
  • Površinsko čiščenje, piling
  • Globinsko čiščenje z ultrazvokom
  • Masaža, maska obraza, krema
  • Urejanje obrvi
Diamantni piling
35 EUR
  • Površinsko čiščenje
  • Določimo tip kože
  • Diamantni piling
  • Maska, krema
Slide
Preparati za nege Phyt's so že od leta 1972 pakirani v steklenih ampulah za enkratno uporabo.
S tem zagotavljajo:

HEGIENO; Ampule so neprodušno zaprte in so idealna rešitev za preprečevanje širjenja bakterij. Klasična embalaža vsebuje preparate za večje število strank. Posledično pride do kontaminacije z bakterijami in drugimi mikroorganizmi, zaradi česar preparat izgubi svoje lastnosti. Tako so preparati lahko 100% naravni in brez sintetičnih konzervansov.

EKONOMIČNOST; Ampula vsebuje pravo količino preparata.

SVEŽINA; steklo omogoča, da serumi, maske, kreme… ostanejo sveži vse do trenutka, ko jih odpremo in nanesemo na kožo.

NEGA PO MERI; preparate izberemo glede na tip in stanje vaše kože ter tako nego popolnoma prilagodimo glede na tip in stanje kože posameznika.

EKOLOGIJA; odpadno steklo se ponovno uporabi, naravne sestavine pa ne onesnažujejo okolja.

Vsako leto v Cahorsu, znotraj Laboratorijev Phyt's, proizvedejo milijone steklenih ampul, napolnjene z različnimi preparati, značilnimi za 17 tretmajev za obraz in telo. Ampule nato hermetično zaprejo s posebno tehniko ter njihovo tesnost temeljito preizkusijo.
Ta način pakiranja, imenovan ampuliranje, je že leta 1973 patentiral ustanovitelj Jean Paul Lopart.

Shadow

Kako si negovati kožo doma

Površina kože je prekrita s tankim slojem, imenovan hidro-lipidni film in je emulzija vode in maščob. Ko dodajamo maščobe, ali drugače kožo nahranimo, pripomoremo k ravnovesju tega zaščitnega sloja.

Pri izbiri hranilne kreme za vsakodnevno nego doma je pomembno, da jo uporabljate v obdobju od jeseni do spomladi in da upoštevate vaš tip kože; tako preprečite zategovanje suhe in izbruh aken pri masti koži.