Chat with us, powered by LiveChat

Izbor naših etičnih trendov izgleda poleti 2020

Hiter pregled etičnih trendov je videti na poletje 2020, saj je bila prva polovica leta 2020 več kot zanimiva in vsi sanjamo, da si bomo vzeli oddih. Torej, da, tako je, odločeno je, vse stavim na poletni sinonim za možnost svobode in brezskrbne sončne svetlobe, po možnosti!

Etično trendovsko izgleda številka 1: odgovoren romantizem
Če tudi vi, potem ko ste dva meseca zaprli telo, nimate želje, da bi ga obdržali v tesnih oblačilih. Če sanjate lahkotnost, ohlapne tkanine, ki s svojimi gibi in vetrom pobožajo kožo, je ta slog za vas.
In to je dobro: pri Ekyogu prihaja v ekološko odgovorni različici z majhno obleko Bleona z nežnim vezenjem.
V lase zavežite lep šal znamke Mamlouk tako, da sledite eni od vaj iz Ninaturelle . Pred nogami padete na espadrille Beyond Skin , veganske, izdelane v Španiji in s 100% podlogo iz recikliranega materiala.
Kožo morate le sublimiratiTrésor d’été , negovalno suho olje iz Laboratoires Phyt’s, s senzualnimi vonjavami Tiare Flower in Vanilla. Izkoristite te prisilne francoske počitnice, da odkrijete Annecy in njeno idilično okolje med jezerom in goro. Alpske Benetke so kot nalašč za bivanje med zaljubljenimi: spustite se v eno izmed svojih številnih zdravilišč s čudovitim pogledom na jezero.

Trendi izgleda številka 2: Cvetlična gipset zelena različica


Ker nam ni uspelo raziskovati naših lepih kotičkov zelenja, smo lahko v zadnjih mesecih svoje balkone zacveteli in nas uvedli v urbano vrtnarjenje. Imeli smo priložnost, da si oddahnemo, se ustavimo, poslušamo in opazujemo: pesem ptic in njihova celodnevna parada, nagajanje čebel, ki so se v tej naravi brez strahu pogostile, so pustile propad, obilno in neurejeno cvetenje parkov, vrtov in drugih zelenih oklešč naših konkretnih mest.
Skratka, z naravo smo se ponovno povezali. Zakaj ne bi igrali dodatnega časa skozi našo slačilnico, tako da so se odločili za eno izmed zelo lepih igračev blagovne znamke Thinking Mu? Ta španska znamka ponuja dele, narejene iz trajnostnih surovin in proizvedene v odgovorni tovarni. Vse, kar morate storiti, je popolna obleka s slamnato kapo Goodbye Lorette, narejeno z ljubeznijo v francoski trgovini s klobuki. In končno, v svoje življenje vnesete bleščice z bleščicami, ki puščajo kožo prelivajočo tančico in krepijo porjavelost. Knjiga z risbami, nekaj svinčnikov in ščetk v žepu usmerja Baskijo in njene ponorele koče : dihajte, dihajte, osvobajajte čutila in ustvarjalnost…

About the author

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja