O nas

Tina Ambrož
Vodja Tesla Center
Vodja salona ekspert znamke Phyt's Magnetna terapija
tina_ambroz030248339
Vesna Aljančič
Patronažna sestra
Patronažna sestra, v Tesla center pa zadolžena za pedikuro, magnetno Terapijo in laser
Mojca Gašperlin
Delovni terapevt
Izučena za poklic delovni terapevt, v Tesla Center pomaga pri magnetni stimulaciji in kinzioloških trakovih

Z vami smo že od leta 2013.

Od takrat smo bili pod imenom Salon Phyt’s, po blagovni znamki francoske naravne kozmetike Phyt’s. Poleg nege obraza za različne tipe in stanja kože, smo strankam ponudili kavitacijo z mineralnim povijanjem, masaže, depilacijo z voskom in IPL laser za odstranjevanje dlak. Tega smo leta 2019 nadomestili z LED-laserjem, s katerim dosegamo še boljše rezultate pri laserskem odstranjevanju dlak.

Leta 2017 smo uvedli nov aparat: Tesla Former – magnetna stimulacija, ki jo uporabljamo pri terapevtskih masažah kot pomoč za sanacijo poškodb na mišicah, živčevju, tetivah, vezeh, krepitvi mišic medeničnega dna, odprava inkontinence, povečanje mišične mase… Zaradi neverjetnih rezultatov smo se preimenovali v Tesla Center.

Danes smo center zdravja in lepote s storitvami, ki sodobni ženski pomagajo do bolj kakovostnega življenja; kožna diagnostika, nega kože, sproščanje po vsakodnevnih obveznostih, lajšanje bolečin v križu, ramah, sklepih, odprava inkontinence… . Dobrodošli pa so tudi moški.

LED Laserski tretma

Trajno odstranjevanje dlak ni edino, kar zmore laser. Njegove lastnosti nam pomagajo pri negi kože, kadar gre za odstranjevanje nepravilnosti, kot je odstranjevanje aken, kapilar ter pigmentacij na obrazu. Uporabljamo LED-laser, ki sodi med najbolj dovršeno lasersko tehnologijo.

Phyt’s naravna certificirana kozmetika

100% naravna in ekološka kozmetika. Zaradi edinstvenega pakiranje v ampule jo lahko prilagodimo po meri posameznika in je zato prava personalizirana nega obraza z masažnimi tehnikami, ki sproščajo celotno telo.

Kinezio trakovi KT-tape

Najbolj fascinantno je, da tako preprosta rešitev daje tako dobre rezultate. Bandaže stisnejo kožo in motijo prekrvavitev, kineziološki trakovi pa privzdignejo kožo in pospešujejo prekrvavitev ter tako pomagajo, da se poškodba hitreje celi. Poleg tega pa sklepom daje oporo in olajša vsakdanje življenje.