Anti-age nega: kolagen, vitamini in minerali

Slide
PWE kompleks zmanjšuje starostne pege in pigmentne madeže.
Kolagen koža ustvari z
aminokislinami, minerali in vitamini
Kolagen koža ustvari z
aminokislinami, minerali in vitamini

 

Staranje je neizogiben celični proces, kjer se prepletata kronološko staranje skupaj z menopavzo in staranje zaradi zunanjih vplivov; to so UV žarki, onesnaženje, kajenje, stres… se pojavljajo starostni znaki kot gube, gubice, povešena koža, starostne pege ali pigmentacije.

Gube so lahko posledica dehidracije oz. pomanjkanja kožne vlage, nakopičenih prostih radikalov, ki so posledica oksidativnega stresa, počasnejše obnove kože, zaradi česar se kopičijo odmrle celice ter upada kolagena in elastina ali kombinacija vsega.

pojavijo se prve gube, koža na obrazu deluje utrujena, podočnjaki in zabuhle oči začnejo izstopati
gube postajajo vse bolj izrazite glede na obliko obraza; okoli oči in ust, na čelu…lahko se pojavijo tudi drugi starostni znaki
koža postaja vse manj čvrsta, očitna je tudi izguba vlage, pigmentacij je vse več, tudi po dekolteju in rokah
koža še naprej izgublja prožnost, gube so vse bolj globoke, lahko se spreminjajo v brazde, povrhnjica je vse bolj izsušena
Anti age nega
60€
70 minut
Površinsko čiščenje, pregled kože, piling, oblikovanje obrvni, naravni lifting, serum, masaža obraza, maska, krema
Pri nakupu paketa 6 neg, sedmo podarimo
Rezerviraj termin
Kisikova nega
55€
60 minut
Površinsko čiščenje, pregled kože, piling, oblikovanje obrvni, kisikov serum, masaža obraza, maska s klorofilom, krema
Pri nakupu paketa 6 neg, sedmo podarimo
Rezerviraj termin
Diamantni piling
37€
30 minut
Površinsko čiščenje, pregled kože, diamantni piling, serum, masaža obraza, vlažilna maska, zaščitna krema
Pri nakupu paketa 6 neg, sedmo podarimo
Rezerviraj termin

Staranje in tip kože

Suha koža se stara hitreje. Ima manj kožne maščobe, zato manj učinkovito zadržuje vlago. Prve gube so lahko posledica dehidracije, če je koža tanjša, pa je tudi bolj dovzetna za zunanje vplive. Prvi znaki staranja se lahko pojavijo že kmalu po 25. letu starosti.

Mastna koža se stara počasneje, ker ima dovolj kožne maščobe, ali celo preveč, ostaja dlje časa prožna in bolj navlažena. Prvi starostni znak mastne kože so povešenje, gube se pojavljajo kasneje, jih je manj, vendar so bolj globoke.

Kako se lotimo znakov staranja

Gube in povešena koža

Laser segreva kožo in spodbuja sintezo kolagena. Tretma deluje hitro in enostavno, v kombinaciji z nego v salonu in ustrezno nego doma pa daje učinkovite in trajne rezultate.

Diamantni piling lušči odmrle celice, ki se kopičijo na površini kože in jo dobesedno dušijo. Po tretmaju pride na površje sveža in bolj gladka polt, ki se hitreje obnavlja, zmanjšajo se pigmentni madeži. Kombinacija s specialnimi serumi z aminokislinami, antioksidanti, hialuronsko kislino… delujejo globinsko.

Nega s hialuronsko kislino vrača vlaženje, ohranja kolagenska vlakna, gladi gube, ki so posledica dehidracije. Limfno energetska masaža obraza pospešuje prekrvavitev in sproščajo obrazne mišice, ki zaradi kontrakcije pripomorejo k izoblikovanju gub.

Nega Anti-age vsebuje:
– aminokisline, ki pospešujejo nastanek kolagena,
– antioksidante, nevtralizirajo proste radikale in zmanjšajo propadanje celic,
– vitamini in minerali okrepijo obrambne sposobnosti kože ter
– PWE kompleks – aktivna učinkovina, ki umirja aktivnost pigmenta melanina in zmanjšuje starostne pege in pigmentne madeže.
Ročna limfno energetska masaža obraza v kombinaciji z masažo z bambusovimi paličicami pospešuje prekrvavitev in sprošča obrazne mišice, ki zaradi kontrakcije pripomorejo k izoblikovanju gub.

Pigmentni madeži

Laser segreva zaradi česar razpade pigment melanin, ki povzroča pigmente na koži. Delci se odluščijo iz povrhnjice ali jih predela limfni sistem. Postopek je potrebno večkrat ponoviti.

Diamantni piling lušči odmrle celice, ki se kopičijo na površini kože in jo dobesedno dušijo. Po tretmaju pride na površje sveža in bolj gladka polt, ki se hitreje obnavlja, zmanjšajo se pigmentni madeži.

Nega proti pigmentacijam s PWE kompleksom – aktivna učinkovina, ki umirja aktivnost pigmenta melanina in zmanjšuje starostne pege in pigmentne madeže. Limfno energetska masaža obraza pospešuje prekrvavitev in sprošča celotno telo.

Kisikova nega z izvlečkom iz morskih alg vsebuje fukoide, ki so učinkoviti v boju proti kožnim motnjam kot so pigmentacije, staranje kože ali dermatitis. Limfno energetska masaža obraza pospešuje prekrvavitev in sprošča celotno telo.

Podočnjaki

Podočnjaki sicer niso neposredna posledica staranja, vendar pa s starostjo lahko postanejo bolj izraziti.

Kisikova nega z izvlečkom iz morskih alg vsebuje fukoide, ki so učinkoviti v boju proti kožnim motnjam kot so pigmentacije, staranje kože ali dermatitis. Masažo obraza, ki jo izvajamo tudi okoli oči ter masko predel okoli oči dodatno okrepimo in spodbudimo limfni pretok.

Slide
Preparati za nege Phyt's so že od leta 1972 pakirani v steklenih ampulah za enkratno uporabo.

S tem zagotavljajo:

HEGIENO; Ampule so neprodušno zaprte in so idealna rešitev za preprečevanje širjenja bakterij. Klasična embalaža vsebuje preparate za večje število strank. Posledično pride do kontaminacije z bakterijami in drugimi mikroorganizmi, zaradi česar preparat izgubi svoje lastnosti. Tako so preparati lahko 100% naravni in brez sintetičnih konzervansov.

SVEŽINA; steklo omogoča, da serumi, maske, kreme… ostanejo sveži vse do trenutka, ko jih odpremo in nanesemo na kožo.

NEGA PO MERI; preparate izberemo glede na tip in stanje vaše kože ter tako nego popolnoma prilagodimo glede na tip in stanje kože posameznika.

EKOLOGIJA; odpadno steklo se ponovno uporabi, naravne sestavine pa ne onesnažujejo okolja.

Vsako leto v Cahorsu, znotraj Laboratorijev Phyt's, proizvedejo milijone steklenih ampul, napolnjene z različnimi preparati, značilnimi za 17 tretmajev za obraz in telo. Ampule nato hermetično zaprejo s posebno tehniko ter njihovo tesnost temeljito preizkusijo.
Ta način pakiranja, imenovan ampuliranje, je že leta 1973 patentiral ustanovitelj Jean Paul Lopart.

Nega zrele kože doma

Čiščenje
-> obvezno čiščenje kože zjutraj in zvečer. Priporočam Čistilno mleko in hidrolat Losjon evkalipta. Če ti iz pipe teče trda voda, obraz čim manj izpiraj z vodo, saj ostanki vodnega kamna lahko kožo izsušijo in motijo ravnovesje kožne maščobe.

Piling
-> odstrani odmrle celice, pomaga koži, da zadiha s polnimi pljuči in se hitreje obnavlja.
-> Priporočam piling Contact + je dovolj nežen, da se ga lahko nanaša do dvakrat na teden.

Dnevna nega
-> zjutraj uporabi Kremo Absolue. Za dodatno vlaženje in delovanje proti gubam pod kremo nanesi Vitaminski serum Multi vita.
-> zvečer za bolj intenzivno nego nanesi hranilni Serum proti gubam.