Chat with us, powered by LiveChat

Diamanti piling

Slide

Diamantni piling ali mikrodermoabrazija je postopek za kontrolirano mehansko glajenja povrhnjice, ki ga dosežemo s pomočjo luščenja kože.

Gre za povsem varen postopek, primeren za vsakogar. Odmrle celice na površini kože sicer služijo kot zaščita pred zunanjimi vplivi, hkrati pa ovirajo optimalen dotok kisika, če jih je preveč. Posledica je moten naravi ritem obnove kože, ki je na otip lahko trda in groba, pojavljajo se gube in druge starostni znaki, lahko se mašijo pore.

Z uporabo lasersko obdelane diamantne glave in vakuuma odluščimo del odmrlih celic ter:

  • povečamo dotok kisika v kožo
  • kolagen in elastin, ki koži dajete čvrstost, se pospešeno tvorita
  • izboljšamo strukturo kožo
  • ožimo pore
  • pripomoremo k izboljšanju in odpravljanju nepravilnosti na koži (pigmentacije, gube, razširjene pore, brazgotine…)
  • pomaga zavirati znake staranja – anti age učinek

Po tremaju luščenja kože z diamantnim pilingom
Pojavi se rdečica, ki izgine v 2 urah po končanem tretmaju. 3-5 dni se izogibajte daljšemu izpostavljanju sončnim žarkom, kožo izdatno navlažite z vlažilno kremo in zaščitite z višjim zaščitnim faktorjem.

Diamantni piling
30 EUR
Površinsko čiščenje
Določimo tip kože
Diamantni piling
Serum z vitaminom E
Maska z glino
Hranilna krema za zaščito kože
Svetovanje o negi doma
 
 
Diamantni piling - intenzivni
45 EUR
Površinsko čiščenje
Določimo tip kože
Diamantni piling
Encimski piling
Serum z vitaminom E
Masaža obraza
Maska z glino
Hranilna krema za zaščito kože
Svetovanje, kako si negovati kožo doma
Globinsko čiščenje
39 EUR
Površinsko čiščenje
Pregled in ocena kože
Piling
Globinsko čiščenje
Serum iz mediteranskih zelišč
Maska iz gline
Krema za proti aknam
Svetovanje glede nege doma
Traja 75 min

Slide
Preparati za nege Phyt's so že od leta 1972 pakirani v steklenih ampulah za enkratno uporabo.
S tem zagotavljajo:

HEGIENO; Ampule so neprodušno zaprte in so idealna rešitev za preprečevanje širjenja bakterij. Klasična embalaža vsebuje preparate za večje število strank. Posledično pride do kontaminacije z bakterijami in drugimi mikroorganizmi, zaradi česar preparat izgubi svoje lastnosti. Tako so preparati lahko 100% naravni in brez sintetičnih konzervansov.

EKONOMIČNOST; Ampula vsebuje pravo količino preparata.

SVEŽINA; steklo omogoča, da serumi, maske, kreme… ostanejo sveži vse do trenutka, ko jih odpremo in nanesemo na kožo.

NEGA PO MERI; preparate izberemo glede na tip in stanje vaše kože ter tako nego popolnoma prilagodimo glede na tip in stanje kože posameznika.

EKOLOGIJA; odpadno steklo se ponovno uporabi, naravne sestavine pa ne onesnažujejo okolja.

Vsako leto v Cahorsu, znotraj Laboratorijev Phyt's, proizvedejo milijone steklenih ampul, napolnjene z različnimi preparati, značilnimi za 17 tretmajev za obraz in telo. Ampule nato hermetično zaprejo s posebno tehniko ter njihovo tesnost temeljito preizkusijo.
Ta način pakiranja, imenovan ampuliranje, je že leta 1973 patentiral ustanovitelj Jean Paul Lopart.

Shadow

7 nasvetov za nego kože doma

Vnesite v svoj vsakdan nekaj minimalnih sprememb, da dosežete velik rezultat na koži 😉

Osvobodite kožo nečistoč
Kožo vsak dan temeljito očistite zjutraj in še posebej zvečer. Tudi če ne uporabljate ličil, nanesite Tonik, Micelarno vodo ali nežen Čistilni gel za obraz, da pred spanjem prečistite in osvežite polt.

Znebite se odmrlih celic
Odmrle celice so zaščita, hkrati pa kožo dušijo. Privoščite si piling ga enkrat ali dvakrat na teden in pomagajte koži, da se obnavlja in zadiha s polnimi pljuči.

Limonin sok na tešče 😉
Sila enostavno sredstvo za razstrupljanje telesa, ki so ga poznale že naše babice. Vsako jutro na tešče popijte kozarec tople vode, ki ji dodajte sok limone. Taka mešanica očisti telo in pripomore k zdravemu videzu.

Baterije napolnite v kozmetičnim salonom
Poleg vsakodnevnih ritualov, da ni boljšega za poživitev kože kot tretma v kozmetičnem salonu. Oddih za malico izkoristite in se prepustite rokam kozmetičarke, ki bo izbrala ustrezne preparate, ki delujejo globinsko.

Toksine odšvicajte z dnevnim odmerkom športa
Šport ni odličeno poživilo le za zdravje, ampak tudi za kožo. Dnevna doza telovadbe vas bo okrepila in odplaknila nakopičene toksine, ki so odgovorni za obraz brez sijaja…
Torej še en razlog več, da si obujete superge.

Spanec je naš najboljši zaveznik
Naše telo potrebuje počitek, saj takrat polni baterije. Tudi koža. Povrhnjica se obnavlja prav ponoči in če je noč prekratka je koža prikrajšana, posledice pa vidne: izrazite poteze, zamegljena polt.
Po tridesetem letu starosti obraz le s težka skriva utrujenost. Priporočljivo je spati med 7 in 9 ur, da si dobro opomorete in zagotovite svežo polt.

Lep videz in zdrav način življenja gresta z roko v roki
Za zdravo kožo dajte prednost uravnoteženi prehrani in zdravemu načinu življenja. Stavite na živila z “zdravim sijajem”, zlasti tista, bogata z betakarotenom, kot so korenje, mango, buče …, ki bodo prispevala k hidraciji in obnovi celic, tako da si bo vaša koža povrnila sijaj. Ne pozabite vedno znova zaužiti dovolj vode, da se dobro hidrirate in razstrupite telo.