Chat with us, powered by LiveChat

Trgovina

Slide
So vam všeč kakovostni ekološki lepotni izdelki, ki spoštujejo naravo in vaše zdravje? Všeč vam bo kultna kozmetika znamke Phyt's!

Čiščenje obraza

Ključno vlogo kože je zaščita pred zunanjimi vplivi, zato je odstranjevanje ličil in čiščenje prvi korak k naravni lepotni. Zato so Laboratoriji Phyt’s razvili celotno paleto čistilnih izdelkov z različnimi teksturami in formulami za užitek in potrebe vseh vrst kože, pri tem pa so upoštevali, da je korak čiščenja čim bolj naraven.

Dehidrirana koža

Neizčrpen vir hidracije
Zahvaljujoč sinergiji hialuronskr kisline dveh molekularnih mas in vlažilnih aktivnih sestavin, linija Aqua Phyt’s zagotavlja 24-urno žejne kože.

od 95 do 100%

najmanj 95% vseh sestavin naravnega izvora pri čemer se voda in minerali ali mineralno pridobljene sestavine štejejo kot naravne sestavine

najmanj 95% rastlinskih sestavin iz biološke pridelave

Pigmentni madeži

Največji povzročitelj pigmentnih madežev so UV-žarki poleg hormonskih sprememb. Rastline kot sta vednozeleni gornik in sladki koren že po naravni poti umirjajo aktivnost melanina in pomagajo pri zmanjšanju pigmentacij.

najmanj 10% vseh sestavin končnega izdelka iz biološke pridelave

Specialna nega Anti pollution

Certificirana organska nega za dolgočasno, pusto kožo, izpostavljeno stresu, cigaretnemu dimu in onesnaženju

Linija izdelkov za nego kože za vse, ki živijo stresno življenje in katerih koža je izpostavljena onesnaženju, pusta, utrujena od stresa in brez sijaja, je Phyt’s izbral najboljše učinkovine in jih zbral v paleti izdelkov za nego kože Reviderm Anti-pollution, posebej namenjenih v boju proti negativnimi učinki onesnaževanja.

Suha koža

Pomanjkanje vlage in lipidov, občutek, da koža zateguje, mravljinči, slabi in postaja vse bolj preveč reaktivna. Za nego tako občutljive kože so Laboratoriji Phyt’s zasnovali izdelke, ki kožo temeljito nahranijo. V središču sta dve izjemno aktivni rastlini, ki delata čudeže: konopljino olje in arganovo olje.

Zrela koža in gube

Ukrotite tok časa, naravno seveda
Staranje kože je zapleten celični mehanizem, odvisen od notranjih dejavnikov (naravni, nepovratni proces) in zunanjih dejavnikov (UV žarki, onesnaženje, tobak …). Tako se s starostjo koža spremeni, izgubi naravno vlago in njeni temeljni elementi se izčrpajo. Da bi te spremembe zmanjšali, Phyt’s ponuja široko paleto izdelkov, prilagojenih potrebam zrele kože. Izzovite čas in ohranite svojo mladost.

UV-zaščita pred soncem

Odložite oblačila in pustite naravi, da vas zaščiti
Sonce je bistvenega pomena za naše telo, vendar v majhnih odmerkih. Da bi užival v njegovih koristih, je Phyt’s ustvaril linijo Phyt’Solaire, ki ščiti kožo pred izpostavljenostjo, med njo in po njej. S svojimi lahkimi teksturami, eksotičnimi poudarki, zaščitnimi naravnimi minerali in brez konzervansov so ti izdelki prilagojeni vsem tipom kože. Obogateni s hranljivimi naravnimi sestavinami in antioksidanti, ohranjajo mladost vaše kože.

Hranilna nega

Nežnost brez primere

Izjemno učinkovite naravne aktivne sestavine, kot so lešnikovo olje in naravni vitamin E v kombinaciji s svojimi hranilnimi lastnostmi, nudijo vrsto osnovnih izdelkov za vsakodnevno nego.

Mastna koža in akne

Certificirana organska nega za mastno kožo, nagnjeno k nastanku aken

Ogrci, akne, odvečna kožna maščoba, ki se sveti… mastna koža pogosto potrebuje ravnovesje in čiščenje. Da bi zadostili tem potrebam, so Laboratoriji Phyt’s v središče svojih formul postavil eterična olja. Pravi zakladi narave in tako dragoceni za lepoto, njihova izjemna učinkovitost je posledica njihove kompleksne sestave, ki vsebuje na stotine močnih molekul v kombinaciji z bakrom, cinkom in salicilno kislino, pomagajo reševati težave mastne kože.

Cosmebio certifikat; garancija, ki zajema celoten pristop blagovne znamke

Izpolnjevanje tehničnih zahtev po naravnem in ekološkem
Spoštovanje do ljudi in okolja
Odgovorna in transparentna komunikacija