Doživite nego:

Površinsko čiščenje kožo čisti in odstranjuje ličila ter druge nečistoče
Nežni piling odstranjuje odmrle celice ne da bi pri tem poškodoval povrhnjico, povečuje dotok kisika v kožo in poveča vpojnost
Serum rastlinska olja kožo hranijo in vzdržujejo vlago, po potrebi dodamo serum s hialuronsko kislino rastlinskega izvora
Masaža obraza pospešuje prekrvavitev in regeneracijo ter sprošča celotno telo
Maska iz gline, čebeljega voska, aloje in peperminta nahrani in daje svežino
Zaščitna krema zagotavlja dnevno zaščito po negi

Površina kože je prekrita s tankim slojem, imenovanim hidrolipidni film in je emulzija vode in olj. Ima pomembno vlogo pri zaščiti kože pred zunanjimi vplivi, uravnava vlaženje, hkrati pa je ključen dejavnik, ko gre za ohranjanje elastičnosti kože.

Tip kože je določen s količino kožne maščobe, ki jo izločajo žleze lojnice. Kadar so te žleze premalo aktivne in ne izločajo dovolj kožne maščobe, to pomeni neravnovesje hidrolipidnega filma, je koža suha.

Suha kože je bolj ranljiva, zunanji dejavniki imajo nanjo večji vpliv, zato se tudi hitreje stara.

Izbrana rastlinska olja hranijo kožo in obnavlja zaščitni, hidrolipidni sloj kože.Trajanje: 60-75 minut

 

Profile Image

Zrela mastna ali mešana koža

Mastna koža kože se stara počasneje. Zanju je značilno, da proizvaja več kožne maščobe kot suha koža in zato bolje vzdržuje zalogo vode, kar daje boljšo zaščito pred zunanjimi vplivi. Gube se običajno pojavijo kasneje, a so lahko globje. Kljub temu pa tudi mastna koža s časom izgubi na elastičnosti.