Masaža velja za eno najstarejših oblik sproščanja, ki ugodno vpliva na dobro počutje, lahko rečemo, da ima zdravilne učinke. Sodoben način življenja je privedel do tega, da masaža ni več prestiž posameznikov, ampak skoraj nujen sestavni del vsakdanjega življenja, saj sprošča, pomirja, lajša bolečine in odpravlja posledice slabe drže ter fizičnih in psihičnih obremenitev...


Klasična masaža

Klasična masažna tehnika, sicer znana tudi pod imenom švedska masaža, je med najpogosteje izvajanimi masažami. Z gnetenjem, glajenjem, vtiranjem pospešujemo krvni in limfni obtok ter sproščamo napetosti. Masažni gibi delujejo na mašice, pospešuje prekrvavitev in limfo ter izboljšuje splošno počutje, skratka zajema vse tiste elemente, ki jih pričakujete od masaže.

Je optimalna izbira za vse, ki želite učinek sproščanja ali blažiti bolečine in se držite prevejrenega, eksperimetiranje pa prepuščate drugim.


 

Digito energetska masaža

Želite prizkusiti nekaj novega? Izberite digito energetsko masažo.

Nastala je po navdihu orientalskih masaž. Je masažna tehnika pri kateri se s pritiski orientiramo na akupresurne točke po celotnem telesu, poseben poudarek pa namenimo masaži hrbtenice, ki nosi celotno telo in trebušnemu delu, kjer ležijo ključni organi, ki vplivajo na metabolizem.
 
Digito energetska masaža ugodno vpliva na:
Optimalno porazdelitev energije med notranjimi organi, posledica pa je uravnavanje in pospeševanje metabolizma
Pospešuje cirkulacijo
Uravnava dihanje
Aktivira funkcijo izločanja
Učvrsti kožo
Deluje proti-stresno

Prestali jo boste tudi vsi tisti, ki ste bolj "žgečkljive narave" in klasične masaže ne prenašate najbolje.Limfno dinamična masaža

Masaža, ki so jo delamo ročno brez kakršnihkoli pripomočkov in kombinira kalifornijsko masažno tehniko in ročno limfno drenažo. Sprošča in stimulira limfne vozle.
 
Ugodno vpliva na:
Limfni in krvni obtok
Pospešuje izločanje odpadnih snovi iz telesa
Prečiščuje in krepi tkivo
Ugodno vpliva na prebavo
Deluje proti-stresno
Telo ovije v občutek ugodja in lahkotnosti   

Idealna za vse, ki se spopadate z zastajenjem vode, limfe ali pa se borite proti celulitu.Masažna olja
Masažna olja niso vsa enaka in so pika na i vsake masaže. Omogočajo lahkotno drsenje po koži, z vonjavami pa pomagajo aktivirati ostala čutila. Masažna olja Laboratorijev Phyt's so izključno iz rastlinskih sestavin, pridelanih na ekološki način. Ne vsebujejo tekočega parafina ter sintetičnih konzervansov in barvil. Čista eterična olja sivke, evkalipta, žajblja, rožmarina in cimeta kožo negujejo, vlažijo, hranijo, njihov vonj pa popelje na pot popolne sprostitve.

Pred in po masaži
Vsaj 2 uri pred začetkom masaže na zaužijte večjih obrokov hrane in alkoholnih pijač, zaželeno je tudi tuširanje.
Po končani masaži iz mize vstanite počasi, priporočljivo je zaužiti nekaj več tekočine.