Zmanjšanje obsega telesa, odprava celulita in učvrstitev kože so cilji, na katere se osredotočamo pri oblikovanju telesa. Le s celovitim pristopom lahko dosežemo vse troje.

Oblikovanje postave

Bolečina je alarm, da je nekaj narobe. Magnetna stimulacija prodre globlje v tkivo kot masaža in lajša ter odpravlja bolečine, ki izvirajo iz mišic, kosti, vezi, živcev slabe prekrvavitve….

Magnetna stimulacija

LED lasr izkorišča najnaprednejšo tehnologijo za zmanjšanje poraščenosti, spodbudo sinteze kolagena ter odstranjevanje pigmentacij, kapilar ali aken.

Tretmaji z LED-laserjem

Tesla center najdete v Kranju in Ljubljani, kjer združujemo klasičen kozmetični salon in protibolečinske terapije:

 - Trajno odstranjevanje dlak, depilacija z voskom
 - Laserske tretmaje (pomlajevanje in odstranjevanje žilnih nepravilnosti, aken in pigmentov)
 - Pedikura (Ljubljana)
 - Masaža
 - Nega kože na obrazu
 - Oblikovanje postave
 - Lajšanje bolečin z magnetno stimulacijo in kinesio trakovi.

Če dodamo temu še druženje v umirjenem ambientu, je naše poslanstvo podpora telesu, da kljubuje sodobnemu načina življenja in ohranja optimalno formo in mladosten videz.

Koža je naš največji organ in se, tako kot ostalo telo, z leti spreminja, vsako starostno obdobje pa s seboj prinaša določene značilnosti. Razumevanje, kako koža deluje, je tako ključno, če želimo ohraniti svež videz skozi vsa življenjska obdobja.

Zato je pri negi kože pomembno, da upoštevamo tako njene potrebe kot tudi starostno obdobje:

Profile Image

30-40 let: prvi znaki staranja

Kolagenska vlakna začnejo izgubljati prožnost in pojavijo se prvi znaki staranja v obliki "izraznih" gub ali znakov utrujenosti, kot so podočnjaki ali temni kolobarji po očmi.

Profile Image

40-50 let: poudarjene gube

Tvorba kolagena začne upadati. Koža vse bolj in bolj izgublja na elastičnosti in tako gube, sploh izrazne, postajajo vse bolj izrazite: na čelu, okoli oči in ustnic. Začnejo se pojavljati tudi prvi podbradki.

Profile Image

50-60 let: vse manj čvrstosti

Koža globinsko izgublja na čvrstosti. Gub je vse več, postajajo tudi vse bolj globoke, pojavljajo se pigmentacije. Ko nastopi menopavza, koža vse bolj izgublja tudi vlago.

Profile Image

Po 60 letu: vse bolj izraziti znaki staranja

Znaki staranja postajajo vse bolj izraziti. Koža postaja vse bolj uvela, podbradek je izrazitejši, gube vse bolj globoke, koža težje zadržuje vlago, vse več je tudi pigmentnih madežev.